Sakit di miss V ketika bersama

Dear moms yg bersalin normal dan ada jahitan,soalan agak privacy tpi...nak tnye jgak . normal ke kalau miss V kita rase sakit ketika 'bersama' setelah 2 bulan bersalin?? Adakah itu tanda rahim kita jatuh? #ingintahu #firstmom #firstbaby #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

Susah nak teka rahim itu rahim jatuh atau tidak. Kalau rahim jatuh perut awak membesar dan kerap kencing. Yang paling teruk awak rasa macam ada ketulan yang keluar dari miss v. Mungkin awak sakit sebab kering atau sebab dah lama tak bersama.

7mo trước

awak sakit ngilu tu sampai bila ye? sbb sy skrg 2 bulan masih rasa sakit ngilu, tp luka mmg dh cantum elok smpai tk nmpk bekas jahit dh..tp risau masih rasa sakit ngilu 😭