Buat prosedur Angiogram jantung melibatkan x-ray lps tu baru tahu tgh pregnant

De sape tw or pernah mengalami kes mcm sye tak? Isau keadaan bby bila terdedah radiasi x-ray. Sye dh wt test sebelum prosedur tu.. negative & sepatutnye hari yg sama sye period.. lps seminggu sye wt test.. positive..#ingintahu #bantusharing

Buat prosedur Angiogram jantung melibatkan x-ray lps tu baru tahu tgh pregnant
1 Trả lời

tak ada jawapan sini.. better tanya dokor kalau nak tahu jawapan..