nak meluah sikit.

Dari trim 1 sampai skrg dah trim 2 , still muntah2. muntah nya pulak kdang sampai non stop. skrg jgn kan mkn. minum pun muntah. give up rasa. betul2 dah mental breakdown ni. badan takyah cakap lah. lemau habis.. #1st_pregnacy

28 Các câu trả lời

saya bukan apa. satu sebab sy gastrik. harini baru keluar hospital, duduk sehari je tapi kena sampai masuk 10 botol air.

4y trước

Awk jgn mkn pedas2 minyak. Kalu loya makan biskut gandum. Yg crackers jacob tu. jgn mkn mknn angin n bminyak lagi teruk nnt

normal sis.. ikut dari org.. kkdang ada yang mual2 smpai beranak..

Takpe bukan awak sorg ramai juga😁chill minta kekuatan kat allah

Sy pun muntah lagi 23weeks. Tp bila terigt anak. Kne kuat ☺️😉

4y trước

Aduiii..... paksa diri minum air. Tp kdg mnum air pn muntah air kan... bertabah la sis. Sabar.. pengorbanan ibu gituu

simpati dgn puan..harap2 xlama lg semuanya ok ye..

same ngn sy..masih lagy dgn alahan muntah

Sy dah 38w still muntah... Sabar sis..

sabar la ye