rasa down tiba2

Dari td dok nangesss je..tkthu knp 😢😢😢😢 rse mcm smua benda tk kena.. Rasa mcm kenapa la aku kahwin cpt sgt.. Rasa mcm nak mati pon ada.. Sy pregnant dh 4bulan... Tp emosi mcm terganggu.. Org ckp sikit sy terasa.. Suami pon tkde kt sblh dia busy kerja.. Tolong lah nasihatkn sy ni.. 😓😓😓😓😓😓😓

22 Các câu trả lời

sama la sis tapi pape pun pikir baby juga ,cuba tahan diri tk makan sbb sakit hati ,tapi pikir balik kesian kt baby da gerak" lapar.jgn pikir siapa" ,baby sahaja okei ,

kamu perlukan teman ,cari ibu atau kawan sendiri untuk berkongsi cerita , time mcmni suami mesti ada dengan istri juga sbb istri cepat down

Siannye...nape sedih2 ni?? Jgn nggis2 k.. Nanti baby pon sedih gak.. Kuat tau.. Biase la tu hormon tgh ngndung mmg sensitif..

Gembirakan hati sendiri...byk2 dekatkn diri pada Allah..ank akn ikut sikap ibu masa mgandung..jgn tlalu mengikut emosi...

Same la. Walaupun tahu perasaan tu xelok tuk baby jgk. Tp perasaan tu ttp ade tnpa sengaja. Ade je xkena. Hmmm.

Jgn ikot emosi..itu mmg tnda kita hamil..ingt ank sllu doa mntk plindungan dri Allah jgn trlalu stress ye..

Klu ngences...ape mknan yg awk tringin sgt nk mkn tp awk lom dpt..

Bnykkan istighfar..fikir positif. Sibukkan diri.. Insyaallah

Sama laa sy pn.. asyik cpt trasa.. asyik nk nangis jgk

Always focus on the pisitive side of life. 😊