Sakit perut ..?

Dari smlm lagi sy sakit perut , tiap kali nak tdr perut msti rasa sakit x boleh baring lama tukar posisi sma je sakit perut cm cramp je start sakit dri jam 2am smpai lah jam 4am pastu sambung balik jam 9am siksa sy rasa Normal ke perut cramp ? skrg sy dah 37week 1day ?

1 Trả lời

Kalau dah tukar mcm2 posisi sakit tak hilang. Maybe tanda2 nk bersalin..

5y trước

tu dah tanda ke perlu ke sy terus p hospital tp skrg perut dah lega² skit,, lendir + darah pun belum keluar lagi ke ni cuma kontraksi palsu je ? sy xtaw nak beza kontraksi palsu or btl takut terberanak plk kat rumah sorang² dah lah hospital jauh xda kenderaan lagi hmm