Morning sickness dah takda

Dari awal hamil sampai minggu ke 7 memang saya ada morning sickness dan alahan yg teruk utk beberapa jenis makanan. Tapi dua tiga hari ni dah takda langsung morning sickness, normal ke? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

3 Các câu trả lời

normal sis.. sy bru awal2 tu xboleh makan ikan, klau bau ke mkn lpas tu msti akan muntah.. skrg dh 9 weeks xde dh rasa tu.. stiap hri nk kena greng ikan.. suka ratah saja dri mkn nasi 🤣 setiap setgh jam asyik lapar 🥺

2y trước

Alhamdullilah, saya doakan semoga terus selera makan dgn sihat baby! InsyaAllah

bestnya dah takde alahan.. sy masih ada alahan. lapar sentiasa,tapi byk makanan tak boleh masuk 🥺 bila mkn je loya..

2y trước

InsyaAllah boleh try, semoga alahan awak cepat hilang ☺️

Normal.. Boleh lah jalan2. Hehe

2y trước

Syukur selalu.. Enjoy the moment ok 🥰