Naikkan HB

Dari 27weeks sampai sekarang 29weeks asal checkup hb low . . makan semua dah jaga ikut nasihat nurse/doktor tapi sama je . . tak sanggup dah asal checkup kena bebel . . ada cara lain ke utk naik hb . . 😭#seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

bykkn mkn buah delima atau minum air tmbh dgn pati delima . selain itu, sya ad mkn buah jambu batu tnpa letak serbuk2. mkn kekcg . hb sya dr 10 naik ke 13. mkn byk sayur bayam dn sayur2 hijau.

8mo trước

saya makan semua yg awak makan ni, hb saya dri 9.9, 9.7, skrg 9.5

cuba awak makan buah kurma . saya try makan buah kurma tu hb saya naik banyak