scan baby kecik seminggu

dari 16weeks scan bby kecik seminggu. skrg dah 19weeks. ramai ke alami ? mcm mne nk bg dia cun cun je ikut weeks dia ea? 😅 doc kata normal kecik seminggu ok lg. cuma tula skdr bertanya . :)

7 Các câu trả lời

sy dari bt buku scan masa 10 week sekli sahaja..doktr tumpukan kencing manis je..27/4 jumpa pkr detil scan

Takpe kecik selagi masih normal. Senang sikit nak push nanti. Baby besar seram nak push tak mampu

1y trước

tq mommyy🤍🤲🏻

tidak akan pernah cun2. mmg akan ralat 1-2mgg itu perkara biasa.

yang saya tahu banyakkan makan sayur, telur rebus.

mmg normal beza seminggu dua. kena try makan protein lebih

1y trước

ooo ok try 🫡

+- 2mgg dr date maksudnya normal

1y trước

tq mommyy🤍

Minum susu

1y trước

okay baik🫡