Salam nak tanya kepada ibu ibu semua hope ade jawab tq

Darah nifas beranak czer mmg banyak ke? Sama macam darah nifas beranak normal? #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Kalau tak salah ms czer darah sikit sbb doktor dh cuci ms habis operate tu. Sy czer ms 3rd baby mmg darah sikit je kira kalau pakai pad tu xyah selalu tukar. Ms bersalin normal darah byk.

1y trước

Tq sis

Ikut org kut. Saya czer darah nifas tak banyak pun. Dlm sehari 3x salin pad. Tu pun tak penuh maternity pad. Pakai pad biasa pun boleh. Then makin lama makin berkurang

1y trước

Wah okay baik sis tq