Dapat tahu GBS

Dapat tahu ada GBS masa 34 weeks. Sekarang dah 35weeks tipu lah kalau tak sedih bila dapat tahu sbb bahaya kt baby . doc dah bagi antibiotic masih tak ok lagi dah buat air daun sirih pun masih lagi. Ada tak mommy yang ada GBS yang dah lahir kan baby ? Boleh share pengalaman atau ada tips untuk masalah GBS ?

1 Trả lời

maaf tnya gbs tu cmna ye..

2y trước

ohh faham2.. Dulu first pregnant sy pernah ad keputihan tp dia suh masuk kn ubat dri bawah miss v tu.. skrg sec pregnant alhamdulillah tkda keputihan sb sy kerap sngt makan yogurt .. hehe..