susu dutch lady low fat 6weeks

dapagkh mnum susu dutch lady diawl kehamilan?

7 Các câu trả lời

sy mnum dutch lady full cream...ok je dr awal smpai da hjung2...siap doc pesan jgn amik susu yg low fat sbb nk bg baby naik berat cepat (depends pd berat baby)...mcm sy doc ckp kmgkinan kua awal so nk kne mnum susu yg bole cpt naikkan berat baby doc xgalakkan mnum susu low fat...mnum full cream...

3y trước

same.. sy pom minum sus dutch lady full cream sis..

HL pon okee jga sis,sebab ada folid asid, klo orginal mcam ada mnis skit, klo rasa kurma dia okee tak manis

boleh. saya minum jenis yg ni. smpai saya bersalin. xminum susu khusus ibu mngandung

Cuba minum fresh milk. Fresh milk kandungan gula rendah.

Dutch lady byk gula. Tkut k.mnis je. Lebih baik nespray

5y trước

jenis low fat punya

Boleh 😁😁

bole je