Hi mommies, nak tanya sy skrg 32weeks mula ada keputihan yg mcm berketul, dia bukan cair.

Dan keputihan tu tak busuk, tak ada bau. Normal ke mommies? Walaupun kita jaga vagina lps kencing ke mandi ke akan lap kering²,tapi masih ada. Dan dia tak gatal dan tak berbau. #bantujawab #SeriusTanya #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

try makan yogurt plain aka yogurt greek bgus tuk rawat keputihan..dan dlm ms yg sm buat chckup dkt klnik kenal psti adakah keputihan normal atau alami gbs... nnti doc akn bg ubat insert tuk rawat..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

23h trước

baik terima kasih banyak sis

Samala😭

23h trước

sis punya gatal2 tak