Normal ke awal mengandung ada rasa sakit sakit perut ?

Dan ad keluar macam lendir2 darah ? Terima kasih

4 Các câu trả lời

keluar drh time pregnant tak normal . sy pernah keluar drh tp tak sakit langsung . pergi hosp . nurse suruh blk sbb dia ckp normal . then sy bleeding dan tak sakit . tahu tahu gugur je 🥺 kli kedua pregnant , ada drh jgk , tak sakit . mmg tak laa sy jejak hosp . sy p swasta . dpt ubat kuat rhim . alhamdulillah drh stop keluar . dan dah selamat bersalin hritu . bby pun dah 1bulan . keluar drh tolong laa p klinik cepat . bedrest smpai drh stopp . tolong jgn lasak sgt.

9mo trước

sikit je . yg masa gugur tu dia jd bleeding.

sy msa mula2 tu ad rsa mcm snggugut2 sikit, dtg dn pergi😂. tp x la sakit mmnjang.. dia mcm skit 5saat 6saat, lpstu gone. smpai kndungan around 9-10w. doc kata tu proses pnempelan brlaku . tp klw diikuti ad drh tu rsanya dh x normal mlainkan spotting pnempelan tu pn x byk stitis dua sja, baik scan sis

6mo trước

Sis sekarang mcm mana ? @nuraina dalia

tak normal. normal pregnancy tak berlaku apa2 spotting/bleeding. please jumpa doctor ya

9mo trước

Means chemical pregnancy

Tak normal kalau bleeding masa pregnancy dear. Jumpa dr cepat ya tc

9mo trước

Pergi cepat2 tau. Take care semoga dipermudahkan