18weeks already jarum tetanus done!

Dalam masa yg sama ambik darah lepas tu jarum nasib baik tk demam tapi lemah satu badan bengkak sana sini..jadi serba tak kena ne hari nak mkn pun x larat ada ka ini normal?? #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

5 Các câu trả lời

Saya 24W nanti lepas raya untuk air gula & tetanus. Normal rasanya kalau sekejap. Tetanus saya kena masa anak 1st doktor ada cakap kemungkinan akan rasa lenguh & bengkak-bengkak. ٱلْحَمْدُ لِلَّٰهِ masa tu saya tak rasa apa-apa.

wah,awalnya..baby dah gerak² ke sis dlm perut?dah kuat rasa gerakkan baby?klau nurse tmpat sya ckp tunggu baby dah gerak kuat bru dia bgi sya jarum tetanus😅

1y trước

Oh ptut la dpt awal..Ya sis kerap juga la rasa baby gerak2 sbb tu kot nurse tu bagi jarum awal 😂

first baby rasa kena dua suntikkan tetanus. maafkan sy kalau tersilap. next babies kna sekali je

1y trước

betul la tu,first baby kena 2 kli suntikan..next baby bru sekli sahaja..

hm utk apa. jarum tetanus tu sorry tanya sbb first mom lagi muda taktahu sgt bab2 ni

1y trước

Nurse tu ckp untuk melindungi ibu dan baby nak tahu lebih lanjut boleh search dlm google ya ☺️

eh awl..sy dh 24w alhamdulillah tp blm dpt lg

1y trước

Tu la pasal awal sgt 🥹 nasib baik tk suruh minum air gula 😂