Week 13 badan tak bermaya

Dah weeks 13 . Masuk je week 13 badan tiba tiba rasa lemah sangat . Rasa nak baring je & rehat tapi ada commitment kerja nak taknak kena paksa badan ni . Badan banyak angin . Muntah pun keluar bunyi je . Selera makan tak ada . Is it normal ?

1 Trả lời

normal.. sy 15w pon xselera makan. kerja nk tidur je walaupun dkt tmpt keje. dpt 30minit- 1jam ok dh Segar.. plus sy kerap sakit kepala. mmg lesu

3y trước

Harap alahan ni hilang la cepat kan . Rindu nak makan macam biasa & badan cergas balik .