Strechmark

Dah start bnyk strechmark, pakai product apa mummy?

6 Các câu trả lời

sy bio oil tk sesuai, ada ruam tumbah pada perut. sy pakai lotion hydration and dh 3rd trimester ada la kecundang juga sebb tk thu nk pakai apa. skrg pakai Eden punya jenama.

Saya pakai bio oil dgn Palmers tu. Kena rajin sapu dari first trimester (before ada stretchmark) lebih bagus. Tp saya kecundang 3 hari je sapu pastu malas dh 😂

My doc advice utk amalkan consume vit c Kalau risau stretchmark teruk. Plus boleh sapu2 losyen for stretchmark

bio oil,palmers, mama choice strechmarks

pakai losyen yg ada shea butter

Bio oil