Hi ibu2..Nk Tanya...ape perlu sy buat bila bby sy 3mnth demam,batuk kahak & selesema..baby full bf..

Dah sedut hingus & Sterimar.. #ibuisbuntu

1 Trả lời

aduh..sy dh alaminya..demam lapkan badan dia dgn air suam sekerap yg mungkin..atau mandikan air lemon.pakai baju lubang2 kecik...if suhu 38 ke atas terus bawa ke emergency ya...batuk khak dan selesema nie pakai minyak aow kalau ada...urut dada dpn belakang dan letak bawah leher plus kat idung sikit bagi bau2. inshaa Allah kahak mmg muntah berabis