39w, 5 days

Dah ramai yang bersalin ye. Contraction on off. Buat geli2 je la gitu. Takda yang consistent. Baby sy masih seronok duk dalam perut. Bila pujuk suh kuar, dia tendang je kita😅. Sabor jela anak ni. Smlm start briskwalk 4k steps. Hari ni nak tmbah lagi bgi cukup 10k steps. Harap2 tak kena induce. #firsttimemom

2 Các câu trả lời

Sy da 39 w 6 day tp baby msh sdp dok dlm pert ni..tande2 xaad lagi.. kuat tedang je hahaha puas da jln mall jln taman pjuk baby

Hahahaha comel je baby tak nak keluar buat perangai macam tu