Appointment buka buku pink

Dah pergi klinik kesihatan utk buat appointment buka buku pink, nurse bgi tarikh yg dh melebihi 12 minggu. Takpe ke? Jgn ada nurse yg membebel pulak time nk buka buku pink tu. Kita dh dtg dari week 9 lagi. Nurse yg bagi tarikh bukan kita yg lambat.

3 Các câu trả lời

Kalau awak nak tanya boleh je. Saya haritu pun dapat date 12weeks++, saya tak perasan masa tu. Bila pergi kk, nurse macam eh awak dah 12weeks dah eh, saya pun cakap jela dia yg bagi date tu. Terus dia bebel sorang dia taktahu la dia terlepas pandang ke apa 😅