21 weeks, jalan baby terbuka

Dah nak masuk minggu ke-21 , bukaan jalan dah terbukak, kemungkinan rahim lemah, kena bersalin juga walaupun baby takkan survive... doakan saya ya.. insyaAllah anak syurgaku.. #1stimemom

16 Các câu trả lời

Sama MCM sy 2010..24weeks jln tbuka... mlm pecah air ktuban.. sminggu jugak BR doc induce kluarkn .... now dah ad 2 org ank n bakal ke 3

3y trước

Sama kak.. baru lepas keluar dewan bedah td keluar kan uri.. akan pregnant lg ikat rahim atau normal?

Semoga sis tabah. Time jalan terbuka tu ada tanda2 ke? Pecah ketuban ke apa ke? Doktor tak cakap kenapa boleh jalan terbuka awal?

3y trước

Lambat sikit pecah air ketuban, tapi ada bleeding, skrg blm ada kata putus dari dokte. Masih di ward

sy doa kn smoga dprmudah kn urusan sis,sblm tu nk tnye,mcm mna sis blh tau jln nk trbkak?

3y trước

Sy ke kpj sbb sakit perut tgok2 cervix dah tebukak 4cm

ya allah sma mcm sy sis,sy 2kali jd mcm tu bby dh 18week msa tu. ap2 pn sy doa kn sis

3y trước

Sy rasa contraction tgok2 dah 6cm tebukak..... lepas deliver, placenta retained , ni semua dah selamat.. tgh berpantang..

semoga Allah SWT permudahkan segala urusan awk Aamiin

Sma mcm sy, 2 thun sudah, dn skrg blum pregnant lgi.

3y trước

Amin😊😊😊

Semoga ALLAH permudahkan segala urusan sis..

Semoga dipermudahkan segala urusan .. Aamiin

semoga dpermudahkn segala urusan.. aminn

semoga dipermudahkan segala urusan 🥰