Bila patut start cuti bersalin?

Dah masuk 9 bulan, makin lama takda mood nak kerja. Kadang sampai rasa nak berhenti, walaupun takda masalah tentang kerja sebab wfh. Tapi kena buat content masak selalu. Nak hari2 masak bukannya larat sangat, dengan kerja rumah lagi. Korang ambik cuti bersalin bila? #firstbaby ##firstmom

1 Trả lời

Sy standby 2 minggu sblm due. Klu xde tanda, sy teruskan kerja. Last2 sy start cuti ngam2 due date walaupun takde tanda. Slmt bsalin 41w

2y trước

Tu la yg penting kena pantau bila dh hjung2 ni. Sy mmg ckp dgn majikan utk mula cuti 2 minggu sblm due, tp inform juga klu xde tanda, sy continue kerja. But just be careful ja ya