lepas bersama

dah masuk 34 weeks keatas ni kalau lepas bersama dengan suami , akan sakit senak perut & baby mengeras tp aktif. dalam 4-5 jam mcmtu contraction sakit ke pinggang. lepastu baru okay mcm biasa. normal ke?

1 Trả lời

yups normal sis .. tp jgn slalu sgt bersama ye, takut jadi contractions betul2, 34w nii kira prem lagii .. nnti msuk 36w boleh nk hari2 pun xpe 😁😁

1mo trước

sis download apps contractions timer, setiap kli rasa tekan start .. tgk kekerapan dia brp kli dlm sejam .. klau sejam ada 3 4kli tuu mcm dh contractions nk beranak dh tu ..