Kencing kotor

Dah masuk 24w still kencing kotor.. Esok kene refer hospital. Ape diorg nak bt ye? Takutnye 🥺🥺 Mommies ade pengalaman tak checkup di hospital sbb kencing kotor?

Kencing kotor
21 Các câu trả lời

saya dari mula² memang ada kencing kotor, tapi tak sampai ke hospital, misi cuma suruh minum air banyak² je, rasa sis ada masalah lain kot🤔

12mo trước

Ntah lahh..mommy dah brp week skrg? Sy mgkin sbb tggi sgt kot bacaan protein dgn blood tu.. ntah lahh harap lpas mkn ubat sume ok balik..

Maaf nak tanya apa simptom kencing kotor ye? Sy sakit time nk kencing tp sakit kt perut, bkn kt pundi kencing. Itu tanda kencing kotor ke?

12mo trước

Biase simptom kencing kotor. Sakit di ari ari.,kencing tak lawas.. rase nk kencing sgt Tapi bile kencing tu die kluar sikit je.. tu yg sy tahu lahh mommy.. mommy blh google mesti byk info..

Awak ada GDM ke? Kencing kotor kena banyak minum air kosong 2-3liter sehari. Cuba minum barli tanpa gula jugak insyaAllah ok

12mo trước

Gdn tkde Alhamdulillah.. sy cube air kelapa je.. sy barli tak blh masuk lah..

amal kan air putih sis😊 sebap saya pun mengandung 18 week Alhamdulillah air kencing kotor tiada sdh sis

12mo trước

wc☺️

saya minum air kelapa.alhamdulillah tak lama hilang kencing kotor

Sis minum air barli buat sendiri hari2 kalau blh no sugar insya allah

12mo trước

Sy tak boleh telan air barli la plk.. dah cube minum dah.. tpi tak boleh.. sy minum air kelapa je..

Sy sebelum buat urin minum air masak banyak2sl sis

minum air kelapa JANGAN campur gula ataupun ais

Xcuba minum air barli ?

minum air barli