Saya nak tanya ubat selsema boleh ke makan waktu hamil , saya dah pregnant 7 minggu ..

Dah dua hari selsema tak tahan sakit kepala .. nak pergi klinik belum sempat lagi , saya ada resdung alah dengan habuk , bulu kucing .. ubat selsema apa yang boleh suggest untuk saya makan

1 Trả lời

Sebaiknya awak dapatkan rawatan terus dari doktor yg bertauliah. Bila awak pregnant, awak tak boleh randomly ambil apa2 ubat / vitamin / supplement tanpa nasihat doktor. Sbb skrg awak ada bawa 1 lagi nyawa bersama2 dgn awak. Utk mengelakkan risiko atau perkara yg tak di ingini berlaku, terus jumpa doktor ye 🙂

3y trước

baik .. terima kasih , insya Allah pagi ni pergi .. dah tak tahan hidung berair