lambat period

Dah delay period sbln lebih.. Upt negetive.. Sape pernah mcm ni? Doakn sy cpt hamil kwn2..

lambat period
2 Các câu trả lời

Boleh dah rasa nya ambil ubat untuk bagi period . Selalu doc akan suruh check upt lepas 2 minggu lewat , kalau negative , doc suruh tunggu lagi seminggu ke dua ,kalau tak de juga boleh ambil ubat turun darah . Boleh google cara kira hari subur untuk tingkatkan lagi peluang hamil .

5y trước

Kadang upt boleh naik positive juga tapi chemical pregnancy . Kalau jadi macam ni upt naik double line tapi tak lama lepas tu akan period .

Awak oeriod teratur x?

5y trước

Better awak pegi hospital. Scan, cnfirmkan betul2. Sebab bdn kite sume lain2.. mcm sy period tak teratur tp if lame sgt x period, sy akan ke klinik. Doc akan scan/ amek drh. If x pregnant. Doc akan bg ubat turun darah..