Menghitung hari

Dah buat mcm² senaman..smpai terkankang² jalan nya 😂..makan nenas pun dh..bersma suami pun hari²..perut pun dh ke bawah..tp masih x turun apa² tanda..39w 4d daa..takut if kena induce 😅..ad cara lain ke nk bg turun tanda..dan jln cepat buka? #firstmom #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

😂..Cuba bt senaman satukan kedua tapak kaki tarik kedalam..goyang badan ke Kiri kenan.. blakang depan..amalkan dgn kerap.sy bersalin 5 Dari 6 org ank xde kuar tanda ape2 pun..cume kerap mngeras perut

1y trước

klau dah terlebih due kne induce jgk la..doa bnyk2 smge keluar sblm tu