BANNED FPP SUNGAI BULOH

Dah boleh banned FPP Hospital Sungai Buloh. 1. Nurse sangat tak membantu. 2. Wheelchair ambil dan cari sendiri. "Sorry, kami bukan swasta tau, kami kerajaan. FPP tu bayar doktor bukan bayar nurse untuk cari wheelchair awak." *Nangis* 3. Janji bilik seorang, tapi merempat di bilik berempat 2 malam. Hari ketiga after bersalin baru dapat bilik seorang. 4. Nurse mulut celupar. "Awak bayar FPP ni untuk dapat pilih Doktor & bilik wad je. Kami nurse ni satu sen pun tak hadap duit awak tu." Berangin pula aku rasa! 5. Makanan sama je dengan orang lain. Bezanya dapat dalam pinggan, kalau bukan FPP dapat dalam tray makanan. 6. Doktor peribadi di swasta cakap kandungan tiada masalah pun, tapi doktor FPP ini sebolehnya nak terus Czer je. Part ni memang tawakal gila beb lepas fikir pro n cons bincang suami n family. Refused advice doktor, wait until bersalin normal. And I did it! I bersalin normal. Serik dan I'm sorry no more after this...

24 Các câu trả lời

Tak tau pulak FPP mcm ni kat Sg Buloh. Saya FPP Putrajaya, baik sangat nurse kat sana.

4mo trước

nurse ada cakap.... fpp sungai buloh ni tak sama macam fpp putrajaya. kat SG Buloh ni alang² nak buat je. bukan macam Putrajaya, fasiliti lengkap. bilik dan staff semua cukup. Sg Buloh cramped. nurse semua lutut nak tercabut.

Awak boleh buat report dekat SISPA tauu. Baru diaorang tahu nasib diaorang.

Tolong filekan complain ke atas nurse tu. Geram pula baca

4mo trước

sis type je sispaa, nnt buat report dlm tu. isi semua details, nnt biasa pihak atasan akan chck

mana2 staff hospital buat msalah...korang boleh lapor dkt SISPAA ,

4mo trước

kesiannn nanti kena tatatertib

pernah kene so tk d nafikan .. hmm

Buat aduan di saluran yg betul

5276008