Mcm mana nak tahu jentina baby tanpa scan ..

Dah berapa kali scan bercampur aduk jawapan .. ada doctoe ckp berger ada doctor ckp lato2 .. konpius sis nak beli brg baby warna apa ..

4 Các câu trả lời

Saya dah tahu jantina baby pun tetap pilih untuk beli baju unisex sbb senang nt kot2 dpt rezeki anak kedua ketiga takyah susah2 nak beli baju nb baru.. Klu awk nak jg beli ikut warna tp blm tau jantina, awl2 ni beli je brg baby unisex then lepas lahir tahu baby apa baru beli ikut warna laa. senang cerita hehe

Sy dari anak first sampai yg tgh pregnant yg 2nd ni barang2 baby memang kitorang beli unisex je. Senang. Nanti kalau beranak lagi kot anak laki ke anak pompuan ke dua2 boleh pakai. Dah besar sikit baru beli baju ikut jantina anak 😌😌

klu mcm tu mommy beli warna unisex mcm brown , nude , grey , putih. nnti baby dah keluar , mommy boleh beli lagi sbb baby mmbesar kan , jdi bolehla bli warna design ikut jantina 🤗

Setakat ni dgn scan dan baby bg kerjasama tunjuk jantina. Hilangkan confuse tu dgn beli barang baby unisex. Senang.