Ada yang tahu ni kenapa ?

Dah berapa hari kat dahi anak saya ada macam ni. Ni kena gigit serangga atau apa ya ? Kesian tengok dia takut dia tak selesa. Yang sebelah tu macam nak nanah dah. Saya ada cuba letak calamine lotion tapi macam tak menjadi pulak.

Ada yang tahu ni kenapa ?
1 Trả lời

try bwk ank g klnik..nnti doc akn bg ubat sapu..takut alami bisul je dkt kepala..sbb nmpk bengkak dan ada nanah..mg ank puan cpt smbuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

6mo trước

sm2😉