Kena gigit dengan serangga .

hai mommies , nak tanya apa patut letak kalau bayi 4bulan kena gigit serangga , saya tak pasti kena gigit apa tapi dia jadi bengkak macam radang tuu 😫😭 tak sanggup tengok anak kena macam nii

Kena gigit dengan serangga .
3 Các câu trả lời

Hi sis macam ni sis hilangkan ya? Brp hari untuk pulih ni? Skrg anak saya jadi mcm ni. Plss help mee

1y trước

Ohhh faham faham, thank you awakkk. Dia mmg dari merah kecik lepastu jadi besar kan? Risau sayaaa tktahu la serangga apa

Cuba letak calamine lotion ke..

1y trước

baik nanti saya cuba tq

pakai minyak telonn sis