Rasa taknak repeat 🥺

Dah beranak awal bulan ni, induce. Pengalaman yg dilalui bt sy rsa xnk repeat dh, normal ke? Sy rasa takut kalau2 pregnant lg 🥲

4 Các câu trả lời

sebab tu la kita sebagai isteri ada hak merancang, saya takkan sesekali merancang sendiri sebab mesti sangkut 😌.

rancang la mcm tu. xde la tebabas. pakai iud ke implan ke. jgn rancang sendiri. nnti next 2y boleh tmbh lgi 😜

Induce jugak 🥲 betui trauma rasa nak rancang sampai 6tahun 😂

mula2 je rasa gitu, nanti tetiba hamil jugak 😆