Alahan

Dah 5 week.. Tapi alahan macam muntah2 tu tak ada.. Normal ke.? Masa 4 week tu saya alami gatal2 dari belakang pinggang.. Lepas tu betis... Normal ke..??.. Adakah itu d kira alahan yg saya alami.. Terima kasih..

5 Các câu trả lời

Lain org lain pengalaman mengandung, rezeki sis tiada alahan teruk, yg gatal gatal boleh jadi pembawakan anak/hormon.. jadi semuanya normal

rezeki tu xrasa alahan. mcm saya anak first xde alahan lgsg..aktif anak second ni dpt pakej alahan + badan gatal2 ..mmg xlarat rasa

blom tiba masanya tu .nti dh 2/3blan baru ada alahan .tapi bergantung pada ibu jgk ada yg kena alahan ada yg x

Hormon tu. Normal pada ibu mengandung. Yg penting jaga pemakanan.

selalunya 8 weeks ke atas akan rasa alahan, loya, muntah