Hb rendah.. Ada cara untuk naikkan hb?

Dah 3x berturut hb rendah.. 10.5 kemudian 10.8 dan hari ni masih 10.8 dah xtau nk bt apa lg utk naikkan hb ni.. kandungan masuk 18w alahan semakin kurang.. tp lmbt mkn perut masuk angin lepastu muntah.. Ada tips x nak naikkan hb ni? Skrg tgh mkn ubt zincofer..

3 Các câu trả lời

sy pun 18 weeks, sblm ni hb mmg ddk 10.5 xnaik2 tp msuk 15 weeks sy mkn jambu batu jer so far alhmdulilah dgn sy. skrg hb 13 n 12 tiap kli checkup . sy akn mkn jambu batu hari2 bt snacking time lpar

3mo trước

Baik. Mgkn sy bole amalakn mkn jambu batu lepas ni..