Edd 12/11 , belum turun tanda bersalin .

Dah 39w4d masih belum ada tanda2 bersalin , perut kerap mengeras ja tp pergerakan baby semua okay , senaman pun semua dh buat . Risau pulak bila fikir , ada tak ibu sama due dengan saya yg belum bersalin ?

8 Các câu trả lời

insyaallah takde apa ..positif ya..sama macam anak sulung saya..40w baru dia nak keluar..selesa kot😅moga dipermudahkan urusan 💖 anak ke dua saya cepat sikit; saya banyak briskwalk..jalan itik..pagi esoknya terus dah 4cm.

sy pn 12/11.. skrng tgh warded sbb perut mengeras setiap 5 mnit. bukaan bru 1 cm tp warded sbb KK refer 😅 kne bising jgk la sbb x terus pergi hospital katanya. sedangkan malas nk kne warded awal²..

Sy edd 14/11. Sama jugak perut kerap mengeras je tp tanda apa takda lagi. Exercise apa buat dah. Risau jugak ni. Semoga dipermudahkan urusan bersalin kita nanti. Aamin

11mo trước

Edd kita samaa tapi saya dah bersalin 5/11 haritu. Saya doakan awak dipermudahkan urusan bersalin inshaAllah! 💕

Saya due 13/11. Semalam dah leaking. Bukaan closed pagi semalam, harini baru repeat semula untuk check bukaan. Kalau masih lagi tiada bukaan kena bedah

saya due 10/11 tapi dah beranak 25hb 10 hehe moga Allah permudahkan urusan sis

Edd sama saya baru besalin petang tadi ☺️ semoga dipermudahkan

edd sama. still takde tanda. mengeras aje tp tak consistent

mungkin baby awak selesa dalam perut awak