39 minggu 2 hari

Dah 39 minggu 2 hari. Langsung takda tanda tanda nak bersalin. Sakit pun tak ada. Keluar lendir atau darah pun tak ada. Risau kena induce. Mamy yang lain ada tips tak untuk cepatkan bersalin?

1 Trả lời

pngalamn sy semua ank2 lewat tempoh brsalin..2 org kna induce..sbnrnya org kata cpt bukaan kna brjln byk pun tk jg..semua dh di tentukn allah..smpai masa kluar lah bby tu..jgn ssh hati..induce tk sakit mcm dlu..skrg pkai belon..org ckp tk selesa je..sy tk smpt..bru nk msuk belon ketumbn dh pecah..induce guna drip air je

3y trước

tahniah..selamat brpantang