Takda tanda nak bersalin

Dah 38 minggu 3 hari tapi masih belom ada tanda tanda lagi, kepala baby pun x engage lagi. Risauuu. Xnak la kena induce😢

5 Các câu trả lời

pujuk baby .. cakap mama dah tak larat adik nak keluar malam ke pagi keluar la adik sihat walafiat .. macam Sye pujuk macam tu 😅 kalau ikutkan masa tu induce 8/5/2021 due date 10/5/2021 malam tu lepas buka puasa makan bubur lambuk pujuk sambil usap perut alhamdulillah pagi pukul 3am start sakit sangat-sangat .. pukul 8.30 am pergi hospital check jalan bukaan 4cm alhamdulillah Jugak tak jadi induce pukul 1.20pm selamat bersalin baby boy ❤️

Moga dipermudah urusan sis. Pujuk baby. Macam saya pujuk baby saya genap 39w baru boleh keluar. Petang tu turun tanda. Malam da bersalin.

x pe sis,, bykkn buat senaman utk ibu hamil and makan kurma

semoga dipermudahkn..try pujuk baby..bwa dia bcrita

cuba sembang dgn baby...pujuk baby...