35week, due 23/9

Dah 35weekss.. makin skit kat bwah .. ibu2 ada tk rsa mcm tu. dok tunggu la bila bby nk kluar heheh . dok pujuk

3 Các câu trả lời

ya saya pun Rasa sakit sdh Di bawah,, saya siap² packing barang sdh untuk bawah pi hospital, due 16/9 lagi.tapi macam sakit macam mahu bersalin sdh

Lek ah i 35weeks even perut dah turun boleh ikut husband buat grab lagi .

Normal sis sakit kat bawah to..sbb bby dh duduk kepala nye ke bawah to