baby kuat tendang

Dah 33w3days, baby tendang kuat sgt smpai pening dan rasa nak muntah,, hari ni btul2 aktif..tak macam hari lain.. Rasa kudrat x larat dh.. tp bharap baby kluar 38w ke atas.. hrp sihat2 je.. wlaupun dh rasa diri x mampu.. siap pakej drama air mata lg byk hari ni.. sbb dh x larat sgt, emosi dh tak termampu.. #anakfirst #March2023

2 Các câu trả lời

Bertenang, deep breathing, usap kandungan tu, berbual dgn lembut pada baby... Buat slow / brisk walk

Cuba sis buka bacaan zikir tu al Quran letak kat perut bagi baby dengar…