Baby 1yr 3m cirit birit

Dah 3 hari anak cirit birit boleh kata lebih 5x berak sehari .. harini rasa 7/8 kali dah sampai melecet dah punggung merah2 bila basuh kena air menangis jee .. masalah susu ke apa ? Bby aktif je mkn minum susu semua ok .. dia minum susu fernleaf 1-3 .. ke sbb campur susu sbb kdg dia minum susu adiknyee skit je bila adik x abis dia habiskan susu dutch baby

2 Các câu trả lời

kalau da berhari cirit birit tu better prgi klinik sis .. takut tersalah mkn ke apa ..berak smpai 5 kli tu tk normal .. bahaya

awak bawa p klinik dak?,