Mengurut

Dah 26 mggu dh. Kaki tangan badan sume rase lenguh2 sengal2. Nak g urut bole x?

2 Các câu trả lời

boleh urut tapi tak digalakkan urut satu badan.. perut dgn tapak kaki pon tak boleh urut.. tu yg kena jaga..

5y trước

pakai selipar ye sis.. jgn bia kaki tlalu lama pijak lantai.. kalau boleh selipar lembut.. tk boleh selipar yg ada bulat2 tuu.. tk elok.. picit pon tk boleh.. kalau sakit ambil minyak gamat sapu dn gosok2 lembut je.. elak kan mnyak panas..

Urut biasa biasa je..jgn urut di perut Dan kaki berlebih lebihan ye..

5y trước

Urut perut xlah. Urut kaki contoh akupuntur ke. Boleh tak?. Kaki so far xde bengkak cuma bila pijak tu rase sengal betul