CIRIT BIRIT 37M 3H + DEMAM NORMAL KE ??

Dah 2 hari cirit birit. Najis cair macam air tu bila keluar. Sehari 6,7 kali ulang alik tandas. Badan memang tak larat langsung. Normal atau tak ya ? Atau perlu pergi ke hospital ? Kalau pergi hospital kena tahan wad tak ya ? #firstbaby

1 Trả lời

Perlu pergi sebab puan mengadung. Cek dulu ☺️ Saya pernah ciriti birit tak sampai beberapa jam, pergi hospital doktor kata badan tak cukup air terus masuk air. Masuk wad ke tak? Depends. Andai tak serius, boleh balik.