12 week belum appointment

Dah 12 week masih tak bukak buku pink. Dah appointment dari bulan 4 semua full yang ada awal bulan 6, pergi kk diorg kata takpe kalau takde pape masalah, tunggu je nurse call. Tak tau nak consume apa sbb belum checkup. Cuma boleh habiskan folid asid yg ada je. Takde apa perlu risau kan? 🙁

1 Trả lời

mkn je folic acid tu. kalau habis pg beli bru kt farmasi. kalau risau boleh pegi bukak buku pink dkt private dulu. nnti kk call bru proceed dkt kk pulak.