Luka Jahitan Bersalin normal

Daa nak dekat sebulan luka jahitan tak sembuh² (bersalin normal).. haritu ada terbuka skit, Dr bagi antibiotik..dah habiskan ubat pun still tak sembuh sepenuhnya..ubat farmasi pun daa sapu..apa lagi ye ikhtiar yg buat buat? Emosi betul sakit bahagian bawah ni ..

2 Các câu trả lời

Petua orang dulu2 suruh letak serbuk majakani pada luka atau basuh bahagian luka dgn air garam. Tapi awak boleh consult dgn doktor dulu ya takut tak sesuai dgn awak

dah cuba bertangas?