stresss dgn kluarga mil,iparduai

hi d sni sy ingin meluah. sy bru je 6hari bersalin czer, dgn keadaan tak larat lgi nak melayan org dtg kerumah. lately mil selalu nak dtg rumah dgn ipar duai skli msuk bilik nak tgok anak sy yg baru dilahirkan. stress la org msuk bilik balik², xda rasa common sense lngsung psl adab tak ble msuk bilik org yg dah mnikah ni. yg ipar duai pn selamba je baring² tgok anak kite smpai berjam², sy dah la tak rasa selesa. dgn mental lgi tak brapa nak bgus. ada tak cara spya mereka tak jenguk sy hari² ? pnat sgt dah ni. fhm jg mil ipar duai excited nak tgok ccu dorang. tp knp tak pkir psl adab lagi.

2 Các câu trả lời

pesan dgn suami, minta suami yg tegur mil. klu xjalan, tegur direct tp berlapik lh..yg mudah difahami.

4mo trước

ok sis dah bgtau dah tp kdg2 mcm tak fhm jg bunyi nye.

klw saya dah kunci pintu 😂😂

4mo trước

hahaha t'pkir jg nak kunci pintu tp tak ble 😂