???

D sah kn ada cyst, klu smkn membesar perlu jalani operation. Doakn ntk sy supaya ada keajaiban cyst ni akn mengecut sendiri dan hlg terus tanpa operation?

14 Các câu trả lời

All the best..

5y trước

TQ sis🙂

Same sy pun ade cyst 1cm & pregnant 5wk ms 2 but Alhamdulillah after 8wk pregnancy cyst hilang. Doa & zikir byk2 insyaallah akan baik2 je

5y trước

Ooo ok sis thanx yer🙂

Aminn

5y trước

Aamiin. Thanx sis

Dunt worry so much sis.... Sy dulu 5w pregnant cyst 2... Size 3cm.. Membesar.... Tp masa masuk 8w n 9 w so on... Dia mengecik....

5y trước

Alhamdulillah. Sy pon harap mcm awk jgk. Aamiin. Doakn ntk sy yer sis.