Lendir Darah 38 week 2 day

D-1 pagi Warded sebab contraction selang 10 minit sampai tak boleh tidur, ptg jarak contraction berkurang D-2 turun lendir darah pagi & tengahari, contraction singkat sekali jam 2 lepastu ok. Baby pun gerak ok. Kemungkinan kena balik dulu.Masih sesi memujuk baby untuk keluar 🥲

2 Các câu trả lời

Saya turun darah , start mengeras Tapi contraction takdak. Esoknya baru ada contraction, Tapi still kena induce Sebab kena paksa beranak. Masuk ja induce terus sakit yang Takleh control. Ambik ubat tahan sakit pun nothing. Sakit jugak . Dari 3cm Pastu pecah ketuban masa contraction. Terus 5cm .

klau boleb balik, guna kan peluang ni berjalan byk kt luar sis, jln je smpai rse nk tercabut kaki, balik rumah mkn bendi yg rebus pun okay dah .. tp sy sruh mak msak kari 🤣🤣mmg mkn bendi byk, 2hari pastu warded balik dgn bukaan 3cm .. warded rabu, jumaat selamat semuanya 😁😁