Hi all. Ada tak yg perna ada hormonal/fibroid cyst semasa preggy? Doc info jgn rsau tp sy rsau jg.

Cyst semasa mengandung

2 Các câu trả lời

hi. sy ada cyst swktu preggy skrg ni. doc ckp x perlu risau selagi size cyst tu tak 3/4cm ke atas. cyst ambil masa juga utk membesar. sy 1cm ++ . klu ada cyst yg besar, akn effect rsa sakit pada kita. tp doc cakap yg cyst ni x ganggu baby dlm kndungan. moga baik2 utk kita.

4d trước

sy ada cyst saiz dlm 2cm. MO akan refer pakar di hosp nnt. Hrp2 dipermudah kn semua. Tq sis share...

hi sis, dulu masa awal2 confirm pregnancy pun doc ada inform saya ada cyst dalam 1cm lebih macam tu. lepastu masa 12w scan dekat kk, doc inform cyst tu dah hilang dah pun. so jangan risau yaa, cyst akan hilang bila baby makin besar 😊 moga dipermudahkan semuanyaa 🫶

4d trước

Hrp2 cyst sy hilang juga nnt. Tq share!