baby name

cute name po start with letter A or M for baby girl and boy thanks po ?

144 Các câu trả lời

for a baby girl, Atarah which means "crown" in Hebrew. Michal which means "resembling God" for a baby boy, Adrian means a person with paramount strength. Manuel means in possession of great power, strong.

Try mo sis mag-combine Ng name nyo ni hubby. We're also looking for A and M name. Sa ngayo, we look into names like Asher (means happy, bless)for boy and Mireya (means miracle) for girl.

girls - Muriel, Mielle, Miara, Miranda, Maddie Amanda, Andrea, Alicia, Amielle, Adrielle boys - Andrew, Andie, Axel, Ash, Anton Miguel, Max, Myron, Martin, Matthew

Boy: Andrew, Michael, Anthony, Marcus, Morris, Andersen, Andrick, Maverick Girl: Antonette, Maine, Michelle, Michaela, Alanna, Arianna

Aleia Margaux , Alessana Marie , Aerine Margareth , Miel Allyson - baby girl Aiden Miguel , Aelo Maxwell

Girl- Ayla, Angela, Marigold, Maria, Maika Boy- Abraham, Arthur, Archie, Andres, Mario, Miller, Matteo

Amara Andrea Arlen Angela Alex Monica Marian Marie Mariel boy Aldren Andrue Allan Marlon Marco

Aiden, Addison, Adam, amarah. Pag M naman, meizane, meomi, micah, myles, maribeth, madonna,.

dream name ko pag baby girl "Amethyst Mea" kya lng puro boy nmn ang baby ko..😅😅

Ashleigh , Athalia , Myrrha (mira) , Madeline / Ashton , Aries , Marvin , Malcolm