Tak berharap tapi berharap

Currently at cd50 tp masih blm jumpa fertile week. Nak stress tak boleh sbb blh mengganggu emosi, tp terstress jgk tanpa sedar. Sabar jela duhai hati 😌

5 Các câu trả lời

bila kita redha akan sesuatu in shaa Allah, Allah akan makbulkan apa yg kita minta. sy tak pasti puan ttc berapa lama tp sy share sy punya journey. ttc hampir 3 tahun, both xda masalah mgkin ujian tuhan sbb tahu kita mampu. opk dah, on clomid 4 cycle pun dah, urut pun dah. kira smua usaha sy cuba. smpai 1 tahap doc ckp sy perlu buat iui atau ivf. tiap kali period sy jd stress sy jd buah mikir. smpai 1 tahap sy redha atas smua ni mgkin allah uji sbb sy dan suami mampu nk hadap. bila saya redha tahu2 sy pregnant natural tanpa 1 pun bantuan ubat smpai doc yg ckp sy iui tu pun terkejut.. tp yala smua tu kerja tuhan bukan kerja kita. tapi allah uji saya bilamana kandungan masuk 8 bulan ank sy meninggal dlm perut. sy tahu puan mampu nak hadap semua ni. puan doa byk2 in shaa Allah tak lambat tak cepat allah akan makbulkan doa puan. lg 1 yg sy pegang selagi kita ada rahim kita boleh mengandung. salah 1 usaha juga, bila masuk hari subur mkn kiwi hijau atau buah naga. klau mmpu beli yg kuning organik. briskwalk setiap pagi.

2d trước

Allahu, salam takziah ya puan moga puan pun sama2 kuat. t.kasih utk kata2 semangatnya ♥️

Dia hadir bila tak berharap kan.. kita diuji dgn apa yg kita buat..ujian tu lain2. Puan nak anak tp tak dapat walau usaha utk dapatkan anak Ada org ujian dia taknak anak tp dapat anak walau dah berusaha utk taknak. betapa Allah nak kita sentiasa cari dia sbb kita cuma hamba yg sentiasa perlukan pertolongan Dia.. jgn give up puan, doa usaha doa tawakkal redho

2d trước

ya, bila hati dah redha dgn takdir. InshaAllah t.kasih awak utk kata2 semangatnya ♥️

spanjang sya kwin 2thun xprnh jmpa wktu subur..opk pernah xda line..lepas dri tu 2cyle period lewat smpai cd56..cycle ke 2 tu cd52 try cek opk sbab upt xda..test line peak 10hri bturut2..xsngka lekat🥺

2d trước

awakk. komen awak ni buat sy rasa ada harapan lg utk cycle kali ni 😭 mudah-mudahan..

insya'Allah sis..doa byk2..ada tu rezeki sis 🙂

2d trước

InshaAllah awak.. Aamiin ♥️

cuba amalkan buah kiwi sebiji sehari sis

2d trước

baik awak, blh di cuba. t.kasih awak ♥️