SIAPA DUE BULAN 10, and rancang bersalin area hospital selangor ?

Cuba share EDD dengan nak bersalin dekat mana tu ??

35 Các câu trả lời

Follow app due 3/10/20, but doc bg due date 4/10/20. InsyaAllah.. lingkungan tu lah 🤲🏻 Semoga urusan kita semua dipermudahkan & sentiasa dlm lindunganNya.. btw siapa ada pengalaman blh sudi share dkt mana hosp kerajaan yg lg better ? Saya dari damansara, rancangnya dkt HKL.. semoga dpt membantu TQ #FirstBaby❤️

4y trước

TQ ☺️

4/10..insyaallah plan nak hosp hkl klau gov,klau swasta amik pusrawi..so sy ada 2 pilihan

6/10 tiada halangan insha allah hospital tengku ampuan rahimah (klang) .

follow..ade yg bru brsalin di hospital tanjong karang x? share plis

21/10 hospital sultan Abdul halim, sg petani kedah.. inshaaAllah

Saya. Bulan 10 jugak. Plan bersalin dekat kpj rawang.

29.8... InsyaAllah bersalin dkt hospital serdang 😁

due sy bulan 9, in shaa Allah kat HTAR Klang🌸

due 16/10..cadang bersalin di hospital selayang.

29/10, hospital serdang/hospital banting..